Wie wij zijn en wat wij doen (?)

Muurschilderingen met Impact

Wat we doen

Vincent Huibers Graffiti Agency organiseert van A tot Z grote en middelgrote graffiti projecten voor overheden, het bedrijfsleven, project ontwikkelaars en event bureaus.

Contact —> Overleg —> Create

Wie we zijn De basis van ons bedrijf is gelegd door Vincent Huibers. Vincent is sinds 1989 actief in de graffiti scene. Sinds hij begon met graffiti spuiten, is zijn doel altijd geweest om de lat telkens een stukje hoger te leggen. Met deze gedrevenheid is hij vanaf 2009 ook zijn bedrijf gestart. Iedere schildering, of het nu een reusachtige gevel van een bedrijfspand is of een kleine wand in een kantoor, moet beter zijn dan de vorige.

In 2018 bereiken wij een belangrijk mijlpaal. Met 30 jaar graffiti en Street art ervaring, maken we de overstap naar een graffiti Agency. Omdat wij diepgeworteld zijn in de graffiti wereld, weten wij als geen ander waar de kracht van deze kunst ligt. Deze kennis combineren wij vanaf nu met een zeer uitgebreid netwerk van bekende, getalenteerde en upcomming graffiti artiesten waarmee wij nauw samenwerken.

Hoe we dat doen

Het is onze kracht om een hersenspinsel of idee door te ontwikkelen tot een geweldige muurschildering. Door snelle communicatie en een actiegerichte aanpak, komen we binnen no time to the point. Wij denken mee in het concept, zorgen voor alle praktische randvoorwaarden en regelen de beste artiesten voor de uitvoering. Geef ons een aanvraag en wij zorgen voor een muurschildering met impact.

Aanvraag —> Ontzorgen van start tot finish—> Impact

Bel of mail je ons? —> Femke Joy Huibers

Krijg je ons op bezoek? —> Vincent Huibers

Zie je ons in de Media? —> Rhodee van der Kam

(foto's toevoegen)

Bij iedere muurschildering die ik maak leg ik de lat weer een stukje hoger. Zo krijgt u iets unieks.

Project starten?

Neem direct contact op