Buitenprojecten

Nederlands grootste graffiti festival

Step in the Arena. Eindhoven

In de Berenkuil, Nederlands grootste legale graffiti spot, komen ieder jaar in juni 200 van 's werelds beste graffiti artiesten samen om hun kunstwerken op de muren achter te laten. In 2 dagen tijd komen hier tussen de 5000 en 10000 bezoekers op af. De naam: Step in the Arena.

Samen met Dave van de Berg van Dynamo zijn wij 10 jaar de hoofdorganisator en curator van het "Step in the Arena" festival geweest. In 10 jaar tijd hebben wij het festival op de kaart gezet en is het uitgegroeid tot het grootste graffiti festival in Nederland. Daarnaast wordt het evenement beschouwd als een 's werelds belangrijkste evenementen op graffiti gebied.

Tegenwoordig is Step in the Arena onderdeel van het grote urban festival E-moves, een van de speerpunten in het evenementenprogramma van de stad Eindhoven.Bij iedere muurschildering die ik maak leg ik de lat weer een stukje hoger. Zo krijgt u iets unieks.

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een project, muurschildering of demonstratie? Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer +31(0)6 15 164 115 of e-mail adres info@vincenthuibers.nl.